Anouschka Laheij Dagvoorzitter IIA Congres 2019

14-02-2019

Het IIA Congres van 2019 met het thema 'Intelligence & Impact' wil je niet missen. Ook voor deze editie hebben we weer grote namen aan ons congres weten te binden, zoals Erik Scherder, Frank Versteegh, Leen Paape en Martijn Aslander. Vele onderwerpen passeren de revue tijdens de 7 keynotes, 4 workshops en 18 parallelsessies. De eerste 140 inschrijvingen zijn al binnen!

De dagvoorzitter van het IIA Congres is dit jaar Anouschka Laheij. Zij vertelt in een introductiefilmpje wat je onder andere kunt verwachten en waarom je echt bij de 2019-editie van het IIA Congres moet zijn.

Anouschka Laheij is van huis uit politicoloog en psycholoog. Door deze achtergrond weet zij haar journalistieke scherpte te combineren met een hoge mate van human interest. In 2007 heeft Anouschka besloten van haar hobby haar vak te maken. Sindsdien leidt ze congressen, dialogen en debatten. Anouschka is als geen ander in staat energie te brengen en de zaal in beweging te krijgen. Heb jij er al zin in?!

Vroegboekkorting t/m 3 maart 2019

Inschrijven IIA Congres 2019

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie