CAE GRC Seminar Data Profiling (RSG)

How to use data profiling in Internal Audit?

Termen als Big-Data en Data Analytics zullen u de afgelopen jaren niet ontgaan zijn. Data Profiling is een van de meest efficiënte technologieën voor het verbeteren van de nauwkeurigheid van gegevens in de corporate databases. Maar wat wilt u nu echt weten? En wat gaat u daarmee doen? Welke strategische keuzes gaat u maken met de informatie die u uit deze analyses verkrijgt?

Rutger Rienk, Programma-Manager Data Punt bij de gemeente Amsterdam en voormalig afdelingshoofd Business Intelligence Business Intelligence en Kwaliteit bij de landelijke politie, gaat u samen met Giels Brouwer, Founder van SciSports, een inspirerende sessie bezorgen waarin de mogelijkheden van dit onderwerp, tegen het daglicht van risicomanagement worden gehouden. Beiden doen dit vanuit een eigen perspectief waarin de gelijkenissen tussen topsport en Internal Audit voorbij zullen komen.

Dit event bieden wij u aan in samenwerking met onze platinum partner RSG Finance.

Datum
18 mei 2017

Tijd
15:30 tot 18:30 uur met aansluitend diner

Locatie
Restaurant Avant Garde van Groeninge in het Philips station in Eindhoven

Prijs leden
€0,-
Dit evenement is alleen voor genodigden

Aantal deelnemers
Minimaal 6 en maximaal 20 personen

PE punten
2

Doelgroep
Chief Audit Executives

NB: dit is een besloten event op persoonlijke uitnodiging. Voor vragen over dit event, neem contact op met annemiek.vanraalten@iia.nl

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

Postadres:
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Bezoekadres:
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie