Training Data-analyse voor internal auditors (PwC)

LET OP: Externe aanbieder: PwC Academy

Interactieve en praktische training voor de toepassing van data-analyse in audits.

In een snel veranderende wereld staan ondernemingen onder druk. Toegenomen aandacht voor compliance en transparantie vragen steeds meer aandacht voor beheersingsvraagstukken. Internal auditors kunnen door het analyseren van beschikbare data meer waarde toevoegen aan hun audits.

In deze interactieve en praktische training bieden wij u het inzicht in data-analyse voor internal audit. U leert de uitkomsten te interpreteren, risico’s te signaleren en de benodigde beheersmaatregelen te benoemen. Kortom, in een veilige omgeving stoeien met data en tools. U gaat naar huis met concrete ideeën over welke tools er zijn, hoe die tools werken, hoe u met data kunt spelen en wat dat voor u als auditor en voor uw bedrijf kan betekenen.

U heeft vast veel gehoord over data-analyse, maar hier wellicht nog nooit iets van gezien in de praktijk. Een data-driven internal audit is een mooi idee, maar hoe begin ik? Welke kennis en tools heb ik binnen mijn afdeling nodig? Wat is data-analyse nou precies en hoe werkt het? Wanneer kan ik het effectief inzetten in mijn omgeving? En wat heb ik daarvoor nodig? Op basis waarvan kan ik inschatten of een uitkomst relevant is, of niet? Hoe kan ik de impact van mijn rapportages met data-analyse vergroten. En hoe maak ik een goede doorvertaling van de betekenis van de resultaten?

Zijn dit vragen die ook bij u leven? Dan is deze training zeer geschikt voor u! Aan de hand van een concreet praktijkvoorbeeld werken we samen met u een auditaanpak uit en ontdekt u wat nodig is om te kunnen starten met data-analyse, of hoe u dit nog effectiever in kunt zetten in alle fases van de audit.

Na afloop van deze training:

  • beschikt u over inzicht in wat data-analyse concreet kan betekenen voor internal audit;
  • heeft u inzicht in hoe u data-analyse kunt koppelen aan de doelstellingen van uw audit;
  • weet u welke kennis, vaardigheden en tools u nodig heeft voor de uitvoering van data-analyse;
  • beschikt u over de benodigde handvatten om de uitkomsten van data-analyse te kunnen interpreteren.

LET OP: Inschrijven direct bij PwC

 

Datum
28 maart 2017

Tijd
13:00 tot 17:00 uur

Locatie
Kantoor PwC Utrecht

Prijs leden / niet-leden
€495,-

PE Punten
4

Doelgroep
Auditors van alle niveaus

Aantal deelnemers
Minimaal 5 en maximaal 20 deelnemers

Terug naar de agenda.

IIA Nederland

Postadres:
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Bezoekadres:
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie