Roundtable Retail

Thema
De rol van audit in continuïteitsvraagstukken
(uitdagingen in de retail, shop audit, shop security, logistiek)

Omschrijving
Retail is enorm in beweging. Klanten neigen weer meer aan te schaffen in de winkels, terwijl de online verkopen ook blijven stijgen. Deze twee verkoopkanalen raken bovendien steeds meer met elkaar verweven. Denk hierbij aan chatten met winkelmedewerkers bij online aankopen en online oriëntatie voorafgaand aan een daadwerkelijke aankoop in de winkel.

Consumentengedrag is grillig, maar door analyses met big data wel voorspelbaar. Als retailer spelen we daar uiteraard op in, bijvoorbeeld met actuele voorraadinformatie op het web en gerichte marketing voor de individuele klant. Deze ontwikkelingen vergen aanpassingen in de beheersing van onze processen en data.

Tijdens deze roundtable willen we met elkaar sparren over deze ontwikkelingen en de wijze waarop we daar als internal auditors op inspelen. Voeren we gerichte store audits uit (welke onderwerpen worden dan getackeld)? Richten we ons ook op beheersmaatregelen gericht op het terugdringen van interne fraude? Hoe zien we onze bijdrage aan shop security (mens en artikel)? Hoe doen we audits van logistieke processen?

Datum
23 maart 2017

Tijd
15:00 tot 18:00 uur

Locatie
Kantoor IIA Nederland, Burgemeester Stramanweg 102a, Amsterdam

Prijs leden / niet-leden
€0,-

Aantal deelnemers
Minimaal 10 en maximaal 20 personen

PE punten
2

Trainer
De roundtable zal worden geleid door Ton van den Hof. Ton is bij BCC Elektrospeciaalzaken verantwoordelijk voor Risk Management & Internal Audit. Voordat Ton bij BCC startte, had hij vergelijkbare functies bij andere retailers, waaronder V&D.

Aanmelden
Terug naar de agenda.

IIA Nederland

Postadres:
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Bezoekadres:
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie