IIA Nederland biedt het Internal Auditor Magazine weer aan

01-12-2022

Per 13 december 2021 had de ALV van IIA Nederland vanwege de grote kostenstijging besloten te stopen met het kosteloos aanbieden van het digitale Internal Auditor Magazine aan de leden. IIA Global heeft geluisterd naar de zorgen hierover en heeft toegang tot dit toonaangevende magazine van het vakgebied weer mogelijk gemaakt tegen een acceptabele prijs. 

Daarom melden we met genoegen dat we het digitale Internal Auditor Magazine weer aan onze leden kunnen gaan aanbieden.

De Internal Auditor verschijnt digitaal; hiermee kun je hele nummers van het magazine bekijken. Je vindt een verscheidenheid aan navigatiehulpmiddelen om door artikelen te bladeren, evenals bonusvideo-inhoud in combinatie met geselecteerde speciale artikelen.

De Internal Auditor biedt tijdige, nuttige en onmisbare informatie voor professionals die gelijke tred willen houden met het diverse, dynamische veld van internal auditing. 

IIA Nederland neemt de kosten weer voor haar rekening. Ben je geïnteresseerd en wil je dit online Magazine ook graag lezen? Meld je dan aan bij leden@iia.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie