25% Korting Dag van de Fraudeonderzoeker

21-03-2019

Fraudeonderzoekers willen allemaal de onderste steen boven krijgen, op zoek naar de waarheid. Tijdens de Dag van de Fraudeonderzoeker wordt deze steen gezocht en, wellicht, gevonden. De dag vindt plaats op donderdag 18 april 2019 in de Fokker Terminal in Den Haag, van 09:00 tot 17:00 uur.

De Dag van de Fraudeonderzoeker wil leden van IIA Nederland graag 25% korting aanbieden om deze leerzame dag mee te maken. Dit is een mooie laatste-4-weken aanbieding. De dag kost zonder korting €425,- en levert 5 PE-punten op. Met de volgende code kunnen de kaarten met korting worden besteld: IIADVDFO2019.

De dag begint met een niets verhullende keynote presentatie, over het onderzoek van twee journalisten naar de waarheid in de zinderende oorlog tussen voormalig vastgoedtycoon Roger Lips en fraudeonderzoekers. Ook komen in een discussie met drie fascinerende deskundigen (en in diverse spannende break-out sessies) verschillende onderzoekstechnieken, risico’s, obstakels en valkuilen aan de orde.

Aan het eind van deze dag bent u niet alleen op de hoogte van de belangrijkste nieuwe trends, maar heeft u ook meer inzicht in de actuele vormen van fraudeonderzoek en waarheidsvinding verkregen en heeft u uw netwerk van fraudeonderzoekers flink uitgebreid met interessante professionals uit zowel de overheid als het bedrijfsleven en kennisinstellingen.

Dag van de Fraudeonderzoeker

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie