Certificaat Kwaliteitstoetsing voor ABN AMRO

28-11-2017

Guus van Gameren van het Instituut van Internal Auditors, Robert Bogtstra van FSV Risk Advisory en Jan Driessen van PwC, overhandigden 8 november 2017 het resultaat van de gezamenlijke kwaliteitstoetsing aan Group Audit ABN AMRO. Omdat de Chief Audit Executive van ABN tevens IIA-bestuurder is, werd voor de toetsing voor dit samenwerkingsverband gekozen, aangevuld met Arie Pronk en Arnoud Daan. De normen voor de externe review omvatten naast het International Professional Practices Framework van het IIA, ook de regelgeving van de NBA en NOREA.

Violeta Verbraak, Hoofd Professional Practices Group Audit ABN AMRO: “We waren voor het laatst in 2012 getoetst. De afgelopen jaren is veel aan de verdere vaktechnische ontwikkeling van Group Audit gedaan, waarbij ook de innovatie niet werd geschuwd. We zijn daarom heel blij met de mooie uitkomst van de toetsing en vooral met de feedback van onze stakeholders. We hebben de samenwerking met IIA, FSV Risk Advisory en PwC als zeer prettig en professioneel ervaren, waardoor hun aanbevelingen ons verder zullen helpen om onze kwaliteit continu te blijven verbeteren.”

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie