30-09-2014
30-09-2014

Aankondiging IIA-PAS-Conferentie 20 november 2014: Dat is PAS toegevoegde waarde

Inleiding
Na de succesvolle eerste IIA-PAS-conferentie in najaar 2013 heeft IIA-PAS op 20 november aanstaande wederom een dagvullend programma weten samen te stellen specifiek voor auditors werkzaam in kleine auditdiensten. Een zeer belangrijke doelgroep binnen het IIA aangezien 80% van de auditdiensten die onderdeel uitmaken van het IIA kleine auditdiensten zijn.

Aanleiding
Vorig jaar was het een interessante dag waarin vanuit de PAS met name naar de eigen beroepsgroep werd gekeken. Dit jaar gaan we ons richten op onze voornaamste relaties, te weten onze: opdrachtgevers in de vorm van directie, RvC, Auditcommittee, MT-leden, etc. Bij een goede dienstverlening en om het bestaansrecht waar te maken, is het namelijk belangrijk dat de juiste aansluiting/klik wordt gemaakt met de afnemers van onze producten en diensten. Zeker nu het IIA de discussie is opgestart in hoeverre kwaliteitstoetsing een wezenlijk onderdeel zou moeten of kunnen uitmaken van kleine auditdiensten. Om toegevoegde waarde te kunnen leveren is het belangrijk te weten wat er leeft bij onze doelgroep van opdrachtgevers/afnemers van audit- en adviesproducten. Onder de titel “Dat is PAS toegevoegde waarde” heeft de IIA-PAS-commissie een inspirerend dagvullend programma samengesteld om hier invulling aan te geven.

Dagprogramma
De ochtend start met een welkomstwoord van onze dagvoorzitter H. Chuah. Vervolgens zullen 2 interessante sprekers (Prof. Dr. Mr. Marcel Pheijffer RA van de Nyenrode universiteit en Bernardo Walta Directeur Commercie bij De Goudse Verzekeringen) aan het woord komen die vanuit hun rol en ervaring ons een spiegel zullen voorhouden wat de toegevoegde waarde is van een IAF met een constructief kritische blik. Tussen het ochtendprogramma en het middaggedeelte zal een heerlijke lunch worden klaargezet door de catering van de Amsterdam Arena.

Het middaggedeelte zal bestaan uit een aantal breakout-sessies waarbij de deelnemers zoveel mogelijk in (branche-)groepen zoals (semi-)overheid, financiële instellingen en corporates uiteen zullen gaan. Deze groepen zullen gezamenlijk actualiteiten en best practices bespreken op het gebied van rapportagevormen, samenhang controle en 2e en 3e lijnfuncties, Controlframeworks en Kwaliteitstoetsing voor kleine IAF's. Na afloop zal onder het genot van een drankje en een hapje over de dag nagepraat kunnen worden.

Locatie, Tarief en PE-punten
De PAS-conferentie zal plaatsvinden in de Amsterdam Arena; kosten verbonden aan deze dag zijn 100 euro per persoon en hiermee zijn 7 PE punten te behalen.

Kortom, meld je aan voor deze fantastische PAS-conferentie op een unieke locatie voor een gunstig tarief en laat je horen/zien als PAS-lid!

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie