08-12-2011
08-12-2011

Amerikaans Onafhankelijk Onderzoeksbureau positioneert BWise als ‘Leider in Enterprise GRC Platformen’

BWise is gepositioneerd als leider in het Forrester Wave™ rapport: Enterprise Governance, Risk en Compliance Platforms, gepubliceerd op 30 november 2011 en geschreven door Chris McClean samen met Stephanie Balaouras en Nicholas M. Hayes. BWise is als leider benoemd uit dertien, door Forrester Research Inc., geselecteerde leveranciers.

“Het BWise GRC platform is nog steeds een van de meest indrukwekkende in de GRC-markt, met sterke technische capaciteiten in alle categorieën”, aldus het rapport.

Volgens het rapport behaalt BWise de hoogste score (5.0), gemeten over alle risk en control subcriteria. Hier toe behoren: flexibele en gemakkelijk aan te passen risk en control test functionaliteiten en het onderscheidende vermogen van BWise met de mogelijk voor gebruikers om relevante risico’s en compliance objecten in kaart te brengen op basis van bedrijfsprocessen.

De mogelijkheden van het BWise GRC Platform zijn gebaseerd op meer dan achttien jaar ervaring in het leveren van Governance, Risk management Compliance oplossingen aan marktleiders in de hele wereld en in diverse branches. Luc Brandts, CTO en oprichter BWise: ”Het BWise team daagt zichzelf telkens opnieuw uit om verbeterde manieren te vinden om onze klanten gevraagde ondersteuning te kunnen bieden bij alle GRC initiatieven. We voorzien in duurzame GRC oplossingen, gecombineerd met functionaliteiten voor het verbeteren van efficiency, zoals procesmanagement, continuous monitoring en auditing. BWise ondersteunt organisaties bij het traceren, meten en managen van alle bedrijfsrisico’s in één geïntegreerd systeem.”
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie