19-08-2009
19-08-2009

Amerikaans onderzoeksbureau positioneert het Nederlandse BWise in leiderskwadrant voor Enterprise Governance, Risk en Compliance Platformen

BWise, leverancier op het gebied van Governance, Risk en Compliance (GRC) software oplossingen, heeft 17 augustus jl. bekend gemaakt in het leiderskwadrant van Gartner’s ‘Magic Quadrant for Enterprise Governance, Risk and Compliance platforms’ te zijn gepositioneerd. Dit rapport is geschreven door French Caldwell, Tom Eid en Carsten Casper en gepubliceerd op 12 augustus 2009. Volgens het rapport: “In de markt voor EGRC Platformen verandert de focus van regulatory compliance naar een focus op enterprise risk management (ERM).” Dertien bedrijven zijn gepositioneerd in het onderzoek en door Gartner Research geëvalueerd op ‘de compleetheid van de bedrijfsvisie’ en ‘de mogelijkheid om die visie uit te voeren’.

Lees meer.
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie