28-04-2016
28-04-2016

Arie Molenkamp geridderd

Als ‘nestor van het vakgebied Internal Auditing in Nederland’ is Arie Molenkamp afgelopen dinsdag gedecoreerd door onze Koning als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De Haagse Burgemeester roemde zijn jarenlange inzet voor onderwijs op het gebied van Internal Auditing.

Arie heeft aan de basis gestaan van zowel de Rotterdamse als de Amsterdamse RO-opleiding. Internal Auditing vanuit managementkundig / bedrijfskundig perspectief heeft hij in Nederland op de kaart gezet. Daarnaast heeft hij de afgelopen 25 jaar aan de basis gestaan van talloze publicaties en initiatieven binnen de beroepsgroep.

Arie was in 1994 de eerste voorzitter van Vereniging van Register Operational Auditors, wat na de fusie met IIA Nederland ‘de SVRO’ geworden is. Deze onderscheiding is dan ook terechte erkenning en waardering voor de jarenlange bijdrage van Arie Molenkamp aan het vakgebied.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie