Audit Magazine op de mat? JA/NEE

01-03-2018

Via je persoonlijke profielpagina op de website van IIA Nederland kun je vanaf dit jaar zelf aangeven welke magazines je wilt ontvangen.

Ga naar 'Ledenservice' in het menu, dan naar 'Ledenprofiel' en klik onderaan de pagina op de knop 'Privé gegevens bewerken'. 

Audit Magazine

Leden van IIA Nederland ontvangen automatisch vier keer per jaar gratis het Audit Magazine. Vanuit het IIA willen we graag papier besparen. Daarom hebben we vanaf dit jaar voor ons magazine een opt-in/opt-out. Je ontvangt Audit Magazine alleen nog op de mat als je dit hebt verzocht. Als je het blad nog op de mat wilt ontvangen, zul je dus actie moeten ondernemen, aangezien we de functie vanaf 1 maart automatisch op opt-out hebben staan.

Audit Magazine kun je al enige tijd ook via auditmagazine.nl lezen en sinds vorig jaar is het magazine in de Google Play Store en iTunes als app beschikbaar voor de smartphone en tablet. De digitale versie van Audit Magazine is ook beschikbaar voor niet-leden.

Groepsabonnementen Audit Magazine

Als je onderdeel bent van een groepsabonnement, hoef je niets te doen. Hiermee lopen aparte afspraken via de CAE. Er wordt momenteel een aantal exemplaren op kantoor geleverd. Binnenkort is alleen online lezen nog mogelijk.

Internal Auditor

De Internal Auditor wordt door IIA Global uitgegeven en is voor leden van IIA Nederland gratis digitaal beschikbaar. Ook voor deze digitale versie vragen we je aan te geven of je hier toegang toe wilt hebben. Dit kun je op dezelfde plek in je ledenprofiel doen. LET OP: Wanneer je een vinkje zet, heb je niet dezelfde dag toegang tot de digitale Internal Auditor. Global geeft dan pas vanaf de volgende editie toegang. 

 

Nieuwsbrieven

IIA Nederland verstuurt om de week een nieuwsbrief naar haar leden met daarin het laatste vaknieuws, nieuws over evenementen en vacatures binnen het vakgebied. Als lid ontvang je de nieuwsbrief automatisch. 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie