Audit: op weg naar de nieuwe realiteit

06-03-2017

Hoe meet je cultuur en gedrag? Hoe gaan we om met de toenemende invloed van IT? En wat is de oplossing voor de schaarste op de arbeidsmarkt? In de auditwereld is verandering een van de weinige constanten.

Iedere organisatie zoekt op haar eigen manier naar de antwoorden op deze vragen. Daarbij staat elke discipline voor eigen uitdagingen: de accountant in business, de openbaar accountant en de interne en overheidsaccountant. Welke ontwikkelingen zien zij? Hoe spelen ze hierop in? En hoe ziet de toekomst van het auditvak eruit?

De afgelopen tijd vroegen Yacht Finance een aantal vooraanstaande professionals met een auditachtergrond naar hun visie. Het resultaat: vier verhalen die – ieder vanuit een eigen perspectief – een interessante inkijk in een veranderende wereld bieden.

Naast alle trends en ontwikkelingen in het vakgebied zelf, gebeurt er ook veel op de arbeidsmarkt. Hoe de nieuwe realiteit er precies uitziet weet niemand. Toch tekenen de contouren zich langzaam af. Graag neemt Yacht Finance u in deze whitepaper mee in de ontwikkelingen, uitdagingen en vraagstukken in de auditwereld.

Download Audit: op weg naar de nieuwe realiteit

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Postbus 22657
1100 DD Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie