30-06-2015
30-06-2015

Auditor is Best Young Professional 2015

Weer een grote prestatie voor een van onze teamleden!

Senior Auditor Amar Dawood, werkzaam bij Ahold Internal Audit, heeft de strijd gewonnen om de titel Best Young Professional 2015. Hiermee streeft hij ruim 600 andere jonge toptalenten voorbij die werkzaam zijn in verschillende sectoren van het bedrijfsleven en overheid. De selectie werd gedaan door Memory Group, een onafhankelijke groep gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van toptalent en de beste werkgevers.

Om de Best Young Professionals Top 100 samen te stellen, zijn alle deelnemers uitgebreid geënquêteerd op verschillende disciplines, waaronder behaalde studieresultaten, huidige baan en carrièreontwikkeling. De allerbeste young professionals zijn vervolgens aan een interview onderworpen door journalist Arne van der Wal (Follow the Money, Quote 500), die onder de indruk was van de prestaties van de jonge finalisten, hun motivatie en ambities.

Gefeliciteerd Amar met deze geweldige prestatie!
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie