Met korting naar Behavioral Risk Congres 2017

17-08-2017

Dinsdag 28 november vanaf 15.00 uur vindt het Behavioral Risk Congres 2017 plaats op landgoed Groot Kievitsdal in Baarn. Het thema van deze tweede editie is ‘Gedrag en strategie in de 21ste eeuw’.

Het programma van het Behavioral Risk Congres start om 15.45 uur met keynote  Prof. dr. Mijntje Lückerath-Rovers en wordt afgesloten met de keynote van Paul Koster, directeur VEB (Vereniging van Effectenbezitters) tijdens het networking diner.

Het Behavioral Risk Congres is een initiatief van het Risk & Compliance Platform Europe dat dit jaar voor de tweede keer wordt georganiseerd. Waarom dit Behavioral Risk Congres? Uit onderzoek blijkt dat als binnen organisaties meer aandacht vanuit de top wordt besteed aan goed gedrag en cultuur er aanzienlijk minder issues spelen rond risico en compliance en dat het bedrijfsresultaat als gevolg daarvan toeneemt. Dagvoorzitter Anne-Maartje Oud en content director Simone Heidema geven tijdens dit congres van dinsdag 28 november concrete handvatten hiervoor.

Met korting naar het congres

Leden van het IIA krijgen €50-,- korting op de reguliere prijs van €245,- (excl. btw). U kunt dus voor €195,- deelnemen aan het Behavioral Risk Congres, inclusief het networking diner. Stuur een mail naar website@iia.nl om de kortingscode te ontvangen.

Bekijk hier het programma van het Behavioral Risk Congres 2017

U kunt zich hier aanmelden voor het Behavioral Risk Congres 2017 (vergeet niet eerst de kortingscode aan te vragen!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie