Behavioral Risk Congres 2019: Help, de klokkenluider verzuipt!

04-10-2019

"Help, de klokkenluider verzuipt!", dat is het thema van het vierde Behavioral Risk Congres. Dit vindt plaats op 3 december in het hoofdkantoor van KPMG Nederland in Amstelveen onder leiding van dagvoorzitter Kim Raaijmakers, Muel Kaptein en Jaap ten Wolde.

Het vierde Behavioral Risk Congres staat is het teken van falende klokkenluiderssystemen. Waarom ontvangen leidinggevenden zo weinig signalen van de werkvloer? Komt het door het ivoor van de toren of worden signalen domweg niet gegeven? Wat doen zij – en wij, Risk & Compliance professionals en bestuurders- niet goed? Hoe kan het beter? 

Tijdens het Congres zullen de drie keynotes, waaronder Anneke van Zanen-Nieberg RA,  Willem Geerlings en Mr. Kitty Nooy hun visie geven op het thema “Help, de klokkenluider verzuipt!” vanuit hun eigen verschillende achtergronden, te weten de sport (NOC*NSF), de bestuurders en commissarissen in de zorgsector (ONVZ en Nederlandse Vereniging van Bestuurders in de Zorg, NVZD) en de overheid. Alle drie gaan als deskundigen hun analyses delen met de deelnemers èn de diagnoses stellen, onder leiding van Prof. Dr. Muel Kaptein en ervaringsdeskundige / auteur Jaap ten Wolde. 

Het Behavioral Risk Congres zal ook voor – andere – functionarissen die betrokken zijn bij klachten- en meldingsprocedures zoals HR-functionarissen en interne juristen het venster openen naar een betere en veilige communicatie met medewerkers. Een communicatie die meer zal worden gewaardeerd door bestuurders dan de bestaande!

Meer informatie over de sprekers, het programma en de locatie vindt u op de speciale congreswebsite waar u zich ook online kunt aanmelden voor € 295 exclusief btw.

Leden van IIA Nederland krijgen 50 euro korting met de kortingscode IIA19

klokkenluider

Photo by iso topon on Unsplash

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie