Benut je voucher!

14-10-2021

Het kan zijn dat je nog een tegoed bij ons hebt openstaan in de vorm van een voucher. Dit vanwege het afgelaste IIA Congres in Theater Gooiland in 2020.
 
Wij zouden je willen oproepen die voucher vooral te gebruiken! We organiseren nog een groot aantal events dit najaar. Ook kun je je voucher al gebruiken voor het IIA Congres in 2022.
 
Op de Academy-kalender vind je alle trainingen en events van dit najaar, dus kijk vooral of er iets voor je tussen zit!
 

Specials Jaarlijke succesnummer
Escaperoom Ethiek PAS - Conferentie
Podcasts Continuïteit (online) – verplichte PE voor RA’s RO - Masterclass
Soft Skills Week (online, 4 dagdelen)  

Specials

We willen je graag in het bijzonder wijzen op onze vernieuwende trainingsvormen: de specials!
 
Escaperoom Ethiek (online)
Durf jij je te wagen in onze Escaperoom? Een voorproefje: ‘U ontwaakt in een lange hal zonder ramen. Hoeveel tijd is verstreken weet u niet. Terwijl u wakker wordt galmen de woorden van de CEO in uw hoofd nog na. U staat op en probeert met kracht de deur die toegang geeft tot de hal te openen, maar het biedt geen soelaas. Het ziet ernaar uit dat u opgesloten zit!’ 
Onder de eerste 25 ontsnappers wordt een escaperoom-cadeaubon ter waarde van € 100,- verloot.

Podcasts Continuïteit (online) – verplichte PE voor RA’s
Leer op het door uw gewenste moment! Voor het door NBA verplichte onderwerp Continuïteit kunt u vier  onderwerpen volgen: Business Continuity Management (BCM), Cultuur, Innovatie enWendbaarheid. Het gehele programma bestaat uit podcast, video’s, artikelen en een examen met twaalf 12 vragen.

Soft Skills week (online, 4 dagdelen) - 29 november tot en met 2 december
Om effectief te communiceren is het belangrijk om je communicatiestijl af te stemmen op de ander. Daarvoor is het belangrijk eerst te weten wat je eigen voorkeursstijl is. Dat leer je allemaal in onze Soft Skills week.  

Jaarlijkse succesnummers

Of zet je voucher in voor een van onze jaarlijkse specials: PAS Conferentie en RO Masterclass.

PAS Conferentie 2021 (Sassenheim 09:00-17:00) - 11 november 2021
Onze jaarlijkse conferentie voor de kleinere auditdiensten heeft dit jaar als thema ‘unlocked’. Deborah Nas praat je bij over technologietrends van het heden en de toekomst, er zijn breakout sessies en Jolien Slavenburg sluit de dag af met een talk over intuïtief leiderschap.

RO Masterclass - 30 november en 1 december 2021 (Hilversum 09:00-17:00 inclusief overnachting) 
De RO Masterclass staat dit jaar in het teken van het thema 'Too good to be true', waarbij we in zullen gaan op deepfake. Soms denken we nog dat het een ver-van-ons-bedshow is, maar in de realiteit komt dit steeds dichterbij, zeker ook voor de internal auditor.

 

Mocht je onverhoopt toch geen training meer kunnen of willen volgen dit jaar, dan mag je de voucher ook inzetten voor een (deel)betaling van het IIA Congres op 23 en 24 juni in het AFAS Theater in Leusden. Aanmelden voor het congres 2022 is nu al mogelijk via onze website. 

We kunnen het ons bijna niet voorstellen met zulke mooie events en trainingen, mocht je toch liever je geld terug willen, geef dan je IBAN-nummer en naam door aan trainingen@iia.nl.
Dan zorgen wij voor de uitbetaling.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie