18-12-2014
18-12-2014

Bezoek uit Indonesië

Afgelopen week ontvingen wij bezoek van een delegatie van 26 internal auditors van Ministerie van Onderwijs en Cultuur uit Indonesië. IIA Nederland kreeg de opdracht een state of the art masterclass programma samen te stellen.

Jack Euwema, hoofd internal Audit bij Equens verwelkomde de groep op zijn hoofdkantoor en nam ze mee in de wereld van internal audit en riskmanagement binnen Equens. Andre Pelenkahu, eveneens werkzaal als internal auditor bij Equens vervolgde het verhaal.

Jack Davidsz gaf aansluitend twee dagen de IIA training over risk-based auditing: algemene principes, internationale standaarden, procedures en processen werden daarin behandeld.

Deze masterclass is naar volle tevredenheid uitgevoerd, de deelnemers gingen met nieuwe inzichten weer naar huis. Mogelijk komt de groep volgend jaar naar het IIA Congres, waar voor het eerst een Engelstalige track wordt aangeboden.
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie