18-05-2012
18-05-2012

Bijeenkomst ESAA met IIA Young Professionals

Oordeels(ver)vorming: auditor ken uzelf!

De invloed van psychologische aspecten op de oordeelsvorming van de auditor (2 PE)
De opleiding Internal Auditing & Advisory en IIA Young Professionals organiseren een PE-bijeenkomst over bovengenoemd thema op maandag 25 juni 2012 (17.00 - 20.00 uur), locatie Erasmus Universiteit Rotterdam.
Onderzoek wijst uit dat maar liefst 90% van het menselijk doen en laten wordt bepaald door het onderbewustzijn. Wat voor een effect heeft dat op onze oordeelsvorming? Zijn we wel zo objectief als we zouden willen zijn?

De bijeenkomst staat geheel in het teken van psychologische effecten die onze oordeelsvorming kunnen beïnvloeden. Een avond over blinde vlekken, tunnelvisies en eerste indrukken. Ondervind aan den lijve hoe beïnvloedbaar je onbewust bent, herken de valkuilen voor je oordeelsvorming en leer wat je eraan kunt doen.
Edwin Hummel en Luciënne Saraber zullen deze bijeenkomst verzorgen. Zij zijn beide werkzaam bij de Auditdienst Rijk, Ministerie van Financiën, alumni van de ESAA RO-opleiding en winnaars van de Arie Molenkamp Award 2010 voor hun referaat naar de beïnvloeding van het oordeel van de auditor. U kunt zich aanmelden via www.esaa.nl/aanmeldingpe. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marco van de Meugheuvel: 010-4082217 of vandemeugheuvel@ese.eur.nl.  


Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie