08-01-2010
08-01-2010

Bijeenkomst IIA Commissie Individuele Dienstverleners

Op 8 februari 2010 organiseert de commissie haar tweede bijeenkomst ten burele van IIA Nederland. De bijeenkomst is gratis voor IIA-leden, er zijn hapjes en drankjes en voor het bijwonen van de vaktechnische presentatie worden PE punten gegeven.

Op 8 oktober 2009 hebben onze IIA-leden ZZP-ers kennis gemaakt met elkaar en de Commissie Individuele Dienstverlening. Na dit succesvolle begin is nu het moment daar voor het nader uitdiepen van deze relatie. Daarvoor hebben wij een bijeenkomst georganiseerd op 8 februari aanstaande. De bijeenkomst is van 17.30 tot 21.00 uur en wordt gehouden in het gebouw van APPR, die de bureauondersteuning voor het IIA verzorgt. Je bent welkom bij APPR in de middenruimte op Gooimeer 4-15, 1411 DC Naarden.

 

Tijdens onze eerste kennismaking hebben de aanwezigen aangegeven veel waarde te hechten aan netwerken en kennisuitwisseling. Daar geven we als CID graag gehoor aan. Naast ruime mogelijkheden tot netwerken, zal Ronald Schippers van Schippers Coaching en Training hieraan een bijdrage leveren door ons (nader) kennis te laten maken met het onderwerp “intervisie”. Intervisie is een krachtig en deskundig instrument om van elkaar te leren, situaties bespreekbaar te maken of een uitwisseling op gang te brengen. Gezien de geuite wens tot kennisuitwisseling verwachten wij veel belangstelling voor dit onderwerp.

 

Wij hopen je op 8 februari te kunnen begroeten! En mocht je een collega-ZZP-er willen meebrengen, die geen lid is van het IIA is deze uiteraard ook welkom.

 

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een mailtje te sturen naar: cid@iia.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie