21-06-2010
21-06-2010

Bijeenkomst Individuele Dienstverleners IIA

7 december 2010, 18.00 , Management Drives bij CPI Governance te Nederhorst ten Berg

Wat is een goede teamsamenstelling? Wat is het verwachte gedrag en zijn de mogelijke frustraties en blinde vlekken van je team? En hoe zorg je dat positieve energie wordt opgewekt en niemand gillend wegloopt?

Zomaar een paar vragen die de methodiek van Management Drives kan helpen beantwoorden. Daarbij gaat het niet om intelligentie of inhoudelijke capaciteiten maar om een vertaling van drijfveren en gedrag van ieder individu naar het team en zelfs naar de organisatie. Door zachte factoren meetbaar te maken helpt Management Drives individuen, groepen en organisaties beter te functioneren.

Twee van onze IIA ZZP leden zijn de sprekers van onze eerstvolgende bijeenkomst:

Esther Poelsma en Ridder Ralph van der Hoff zijn beide verbonden aan CPI en aan Management Drives. Zij hebben uitgebreide ervaring op het gebied van internal audit en risicomanagement.

CPI Governance (CPI) is in 2005 opgericht en werkt al jaren met Management Drives bij het samenstellen en managen van projectteams, maar ook bij het in kaart brengen van gedragsrisico’s in het kader van risicomanagement.

De bijeenkomst wordt gehouden op 7 December 2010 vanaf 18.00 uur in het kantoor van CPI Governance in Nederhorst ten Berg. Voor adres en routebeschrijving: www.cpigovernance.nl  

De bijeenkomst is gratis en levert u PE punten op.
Aanmelden kan via CID@iia.nl  
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie