Bitterballen bij de NCD

26-01-2017

10e Nationale Dag Commissarissen en Toezichthouders
16 maart 2017 van 09:00 tot 21:30 uur voor €150

"Meer waarde of Meerwaarde? Governance staat voor cruciale keuzes de komende jaren. Gaan we voor Toezicht of Meerzicht, gaan we vrouwen aan de top serieus nemen, wat doen we met een Digitale Commissaris, blijven we functies stapelen, wie durft wat te zeggen over die beloning, gaan we voor Duurzaam of Social, gaan we voor vier jaar of elk jaar, wordt het One of Two tier, wordt het Kitchen Cabinet of RvC? Met elke keer de vraag wat het toevoegt aan waarde en het succes. Waarde in geld, of waarde in maatschappelijke impact of zoiets essentieels als Geluk.

De DAG is eigenlijk een MUST voor elke commissaris of toezichthouder. Een DAG waarbij je niet alleen wordt bijgepraat op belangrijke toezichthouders items, maar ook vakgenoten ontmoet en met ze in discussie kunt gaan over zaken die het vak maken."

Jantien Heimel, CAE bij Vattenfall-Nuon en vice voorzitter van het IIA, is een van de sprekers. Leden van het IIA kunnen tegen een  partner-tarief deelnemen. Bij uw aanmelding dit graag aangeven, dan wordt dit geverifieerd en wordt het bedrag aangepast.

Kijk voor het programma en de sprekers op de Dagvanhetcommissariaat.nl 

Hoe het vorige event was kun je zien en lezen in het verslag met foto’s

Aanmelden voor de Nationale Dag Commissarissen en Toezichthouders

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie