Certificaat Kwaliteitstoetsing voor NVWA

26-01-2017

Op 17 januari 2017 ontving de Internal Auditdienst van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) als eerste overheidsorganisatie het Certificaat Kwaliteitstoetsing, uit handen van Guus van Gameren, lid van het College Kwaliteitstoetsing van IIA Nederland.

Drs. Rob de Heus, Hoofd Interne Auditdienst NVWA: “Dit is een mooi resultaat, we hebben hier met de hele afdeling in de afgelopen jaren goed naartoe gewerkt. Voor ons is dit een bevestiging dat we op de goede weg zijn. Vanzelfsprekend zijn er verbeterpunten, daar gaan we de komende tijd mee aan de slag. Nu moeten we alleen nog bedenken waar we nu, gezien ons concept van flexibele werkplekken, ons certificaat een mooi plekje kunnen geven!”


V.l.n.r. Rob de Heus, Will van Dinter, Jos Terwiel, Robert Seegers, Susie Hooghiemster, Chris Hagen, Jamie Helling, Herman Ploem, Bert Pruijn en Luuc Jaspers. Niet op de foto: Marc van Wijk.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie