Certificaat Kwaliteitstoetsing voor Action Internal Audit

05-10-2021

Op 21 september 2021 ontvingen Ronald Jansen (Head of Risk Assurance van af 1-9) en Cuno de Witte (Director Risk Assurance tot 1-9) het Quality Assurance Certificaat uit handen van Jan Grooten van het KIN.

Erwin Smit (Manager IA): “Na een grondige voorbereiding hebben wij de uitvoering van de kwaliteitsreview in een korte periode van circa 2 weken weten te concentreren. De constructieve interactie met de toetsers (Jan Grooten, Frank van Dissel en Eric Verhaaf) bevestigt ons dat wij op de goede weg zijn en geeft ons concrete handvatten tot verdere verbetering. Al met al was dit een leerzaam traject.”

v.l.n.r. Paul Kollen, Ronald Jansen, Jan Grooten, Cuno de Witte, Erwin Smit, Lennart Snoek en Bruna Dellaquila do Amaral

 

 

v.l.n.r. Ronald Jansen (Head of Risk Assurance Action), Jan Grooten en Cuno de Witte (Leaving Director Risk Assurance Action)

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie