Certificaat Kwaliteitstoetsing voor CBR

06-12-2018

Op maandag 26 november 2018 kreeg de Interne Auditdienst van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) het Certificaat Kwaliteitstoetsing uitgereikt uit handen van de Commissie Kwaliteitstoetsing van het Instituut van Internal Auditors.

Bianca Lanza, Manager Interne Auditdienst van het CBR: "Beoordeeld is of de werkzaamheden en de rapportages van de Interne Auditdienst (IAD) voldoen aan de algemeen aanvaarde normen voor de beroepsuitoefening in Nederland. Ook is beoordeeld of de stakeholders voldoende toegevoegde waarde van de IAD ervaren. De IAD voert onderzoeken uit waarbij integriteit, vertrouwelijkheid, objectiviteit en vakbekwaamheid van groot belang zijn. De rapporten moeten duidelijk zijn en de organisatie verder helpen in het verbeteren van processen en beheersen van risico’s. De uitkomsten van de kwaliteitstoetsing zijn positief en het certificaat is dan ook met trots ontvangen."


Vlnr: Jason Kewalapat, Ronald Visser, Bianca Lanza en Liva Stephana.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie