Certificaat Kwaliteitstoetsing voor HEINEKEN

12-12-2019

Op 5 december ontving Frans Eusman, Executive Director Global Audit HEINEKEN, het IIA kwaliteitscertificaat uit handen van Robert Bogtstra van FSV Risk Advisory.

Frans Eusman: “Een externe kwaliteitstoets is een waardevol instrument om een extern en onafhankelijk inzicht te verkrijgen in hoe effectief Global Audit is als ‘leading edge’ functie in het vinden van de juiste balans tussen de dynamiek van onze operating context en de discipline en structuur die de basis vormt van ons vakgebied. Het is dan ook mooi om de professionele erkenning en waardering te verkrijgen voor het werk dat we als team de afgelopen periode hebben gerealiseerd en het sterkt ons in het proces van continue vernieuwing en kwaliteitsverbetering dat onderdeel is van onze werkwijze.”  

Van links naar rechts: Inge Garretsen (FSV Risk Advisory), Frans Eusman (HEINEKEN), Robert Bogtstra (FSV Risk Advisory) en Paul Hamaker (HEINEKEN). 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie