Certificaat Kwaliteitstoetsing voor Propertize

19-08-2016

Op 17 augustus 2016 ontving het team Internal Audit van Propertize B.V. het Certificaat Kwaliteitstoetsing uit handen van Fred Steenwinkel, College Kwaliteitstoetsing van IIA Nederland.

Team Internal Audit Propertize, bestaande uit Michel Vlak, Berry Ramakers, Esther Poelsma en Tommo Clason, is zeer verheugd met het behaalde resultaat:

"Propertize, rechtsopvolger van SNS Property Finance, had oorspronkelijk tot doel om in tien jaar zijn portefeuille aan vastgoedfinancieringen en vastgoed op een beheerste, transparante, professionele en integere wijze af te bouwen. Onderdeel hiervan was de inrichting en ontwikkeling van een zelfstandige Internal Audit Functie (vanaf januari 2014). Met het Certificaat Kwaliteitstoetsing is na 2,5 jaar een mijlpaal behaald, juist op het moment dat Propertize is verkocht aan een consortium van Lone Star Funds en J.P. Morgan."


vlnr Arie Pronk (CKT), Berry Ramakers (Propertize), Michel Vlak (Propertize), Aad Vincenten (CKT), Fred Steenwinkel (CKT) en Tommo Clason (Propertize)

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie