Certificaat Kwaliteitstoetsing voor Radboudumc

05-12-2019

Op 28 november ontving de internal auditafdeling van Radboudumc, in aanwezigheid van de CFO Cees Buren, het IIA kwaliteitscertificaat uit handen van Thijs Smit van het College Kwaliteitstoetsing IIA en Heiko van der Wijk, kwaliteitstoetser van het IIA.

Ruud Franssen, hoofd Audit & Risk: “wij zijn als team trots om in een relatief korte periode deze prestatie neer te kunnen zetten en daarmee ook de eerste internal auditafdeling binnen een universitair medisch centrum te zijn die voldoet aan de professionele standaarden van beroepsuitoefening. Het voorbereidingsproces heeft ertoe geleid dat de kwaliteit van dienstverlening en de toegevoegde waarde van  onze internal auditfunctie bijdraagt aan continue verbetering van patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs binnen Radboudumc. De toetsing hebben wij als leerzaam en professioneel ervaren en helpt ons om de kwaliteit te blijven verbeteren.”

 

Foto vlnr: Heiko van der Wijk, Rianne Poels, Anita Bosch, David Campbell, Thijs Smit, Ruud Franssen, Anne-Marie Musumeci-Eggenhuizen en Cees Buren.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie