Certificaat Kwaliteitstoetsing voor ROC West Brabant

15-01-2019

Op maandag 7 januari 2019 kreeg de internal auditafdeling van het ROC West-Brabant het Certificaat Kwaliteitstoetsing uitgereikt uit handen van de Commissie Kwaliteitstoetsing van het Instituut van Internal Auditors. Hiermee is ROC West-Brabant het eerste ROC in Nederland die het certificaat in ontvangst mocht nemen.

Manon van Caem en Ronnie Konings, Internal Auditors van ROC West-Brabant: "Beoordeeld is of de werkwijze en rapportages van de internal auditafdeling voldoen aan de algemeen aanvaarde normen voor de beroepsuitoefening in Nederland. De missie van onze internal auditafdeling is om de waarde van de organisatie te vergroten en te beschermen aan de hand van risico gebaseerde assurance- en consultingopdrachten die uiteindelijk leiden tot objectieve inzichten en adviezen. Sinds de oprichting in 2017 heeft het internal audit team, onder leiding van Sjors Jansen, de nodige inspanning geleverd om de certificering te behalen. Dit resultaat is dan ook met trots ontvangen."


Vlnr: Manon van Caem en Ronnie Konings

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie