Certificaat Kwaliteitstoetsing voor ’s Heeren Loo

21-05-2019

Op 20 mei 2019 overhandigde Robert Bogtstra van FSV Risk Advisory het certificaat van de IIA Kwaliteitstoetsing aan Internal Audit van ’s Heeren Loo. Hiermee is ’s Heeren Loo de eerste gehandicaptenzorg instelling in Nederland die het certificaat in ontvangst mocht nemen. De normen van de externe review omvatten de algemeen aanvaarde normen voor de beroepsuitoefening, het International Professional Practices Framework van het IIA.

Hoofd Internal Audit Louis Beenen: “Er is sprake van een enorme teamprestatie om de kwaliteit van de dienstverlening op een hoog niveau te krijgen en een hoge toegevoegde waarde van de auditfunctie te realiseren. Niet alleen binnen Internal Audit (die bestaat uit vaste en flexibele capaciteit uit de eigen organisatie) maar nadrukkelijk ook in samenwerking met de Raad van Bestuur en het senior-management. Dit zorgt ervoor dat de audits bijdragen aan een continue verbetering van de dienstverlening aan cliënten en de verdere ontwikkeling van de organisatie. Hier zijn we trots op! De aanbevelingen vanuit de review, die wij als prettig en professioneel hebben ervaren, helpen ons om de kwaliteit te blijven verbeteren.”


Foto vlnr: Robert Bogtstra, Hans de Groot, Frank van der Laan, Louis Beenen, Dick Koster, Kees Gerestein, Nicolette Verburg en Rita van den Biggelaar.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie