Certificaat Kwaliteitstoetsing voor Univé

23-01-2017

Op 16 januari 2017 ontving de afdeling Internal Audit van Univé het Certificaat Kwaliteitstoetsing, uit handen van Arie Pronk, namens het College Kwaliteitstoetsing van het IIA.

Janneke Dijsselhof, manager Internal Audit Univé: "Als Internal Audit binnen Univé hebben we de kwaliteit van onze audits en adviesopdrachten hoog in het vaandel staan. We zijn dan ook erg blij met het Certificaat Kwaliteitstoetsing dat we hebben behaald. De open en positief-kritische gesprekken en de uitkomst heeft ons bevestigd in dat wat we goed doen (staan voor kwaliteit). Ook weten we nu waar we nog wat scherper kunnen zijn."


v.l.n.r.: Judith Blokzijl, Anneke Zuidberg, Roelof Sloothaak, Ewout van Rhee, Arie Pronk, Wendela Landstra, Ilja Jacobs, Geertje Strampel, Janneke Dijsselhof, Ryan de Waard, Diederik van Nieuwkerk, Lia Tesselaar, Noël Jansen en Bram Bouwman. Niet aanwezig van Univé: Jeroen Nekeman. Niet aanwezig van het IIA: Anoek Bastiaens en Marieke van Maarseveen.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie