07-04-2016
07-04-2016

Certificaat Kwaliteitstoetsing voor VvAA en MediRisk

Op dinsdagochtend 5 april ontving de Interne Audit afdeling van de VvAA én van MediRisk twee Certificaten Kwaliteitstoetsing, uit handen van Arnoud Daan (Commissie Kwaliteitstoetsing). VvAA en MediRisk zijn separate juridische entiteiten die gebruikmaken van dezelfde auditafdeling. Beide zijn apart getoetst en voor beide is een specifiek rapport uitgebracht.

Sera Proper, Manager Internal Audit: “Het verkrijgen van het certificaat is een waardevolle bevestiging van de hoge kwaliteit en grote toegevoegde waarde die wij als audit afdeling nastreven. Daarnaast houdt het ook erkenning in van de inspanningen die zijn geleverd om de internationaal erkende standaarden volledig te implementeren. Bij de toetsing zelf is verder gekeken dan alleen het 'zwart–wit' voldoen aan de standaarden. Hierdoor ontstaan nuttige dialogen die motiveren om kritisch te zijn en te blijven!”


v.l.n.r. Esther Poelsma (Kwaliteitstoetser), Arnoud Daan (Commissie Kwaliteitstoetsing), Sera Proper (manager Internal Audit), Brenda van der Stroom (medewerker Internal Audit) en Kees Brouwer (lid van de Hoofddirectie VvAA)


v.l.n.r. Esther Poelsma (Kwaliteitstoetser), Arnoud Daan (Commissie Kwaliteitstoetsing), Sera Proper (manager Internal Audit), Ebbo van Gelderen (directeur MediRisk), Brenda van der Stroom (medewerker Internal Audit) en Arnoud van Schaik (directeur MediRisk).

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie