Certificaat Kwaliteitstoetsing voor Yokogawa Europe

07-02-2019

Op 6 februari 2019 ontvingen IJsbrand Rohde en Erik-Jan Huiberts van Yokogawa Europe het Certificaat Kwaliteitstoetsing uit handen van Robert Bogtstra van FSV Risk Advisory.

FSV Risk Advisory heeft in het vierde kwartaal van 2018 een externe kwaliteitstoetsing uitgevoerd op de naleving van de IIA Standaarden.

IJsbrand Rohde, Regional Business Owner Internal Audit van Yokogawa Europe: "Dit certificaat is een bevestiging dat wij als Internal Audit Department goed bezig zijn en werken conform de internationale standaarden. Voor onze stakeholders is het een extra bevestiging dat zij kunnen steunen op onze werkwijze. De samenwerking met FSV Risk Advisory heb ik als zeer constructief ervaren en de praktijkgerichte en praktische suggesties zullen wij meenemen naar de toekomst."

Yokogawa Europe, recent in Davos bekroond tot ‘1 of the 100 most sustainable companies in de world’ met een omzet boven de 3 miljard dollar, levert meetapparaten, control- en safety-systemen, alsook operational effectiveness solutions aan met name productiebedrijven.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie