Certificering halen is een grote teamprestatie

15-03-2018

In 2017 en begin 2018 heeft het IIA externe kwaliteitstoetsingen uitgevoerd bij SHV Holdings en drie van haar zeven groepen, Mammoet, ERIKS en Nutreco. Allen hebben het certificaat kwaliteitstoetsing ontvangen.

Op 5 maart 2018 hebben Thijs Smit (SHV Holdings), Bastiaan Moolenaar (Mammoet), Richard Wiering (ERIKS) en Arwin Goedhart (Nutreco) het certificaat ontvangen uit handen van Guus van Gameren (voorzitter Commissie Kwaliteitstoetsing).

Thijs Smit, Corporate Internal Auditor SHV: “Internal Audit in de huidige vorm bestaat bij SHV pas 10 jaar. De certificering halen is een grote teamprestatie. In de complexe structuur van gedecentraliseerd werken in groepen en landen onder centrale aansturing heeft de certificatie goed geholpen bij het professionaliseren van de auditfunctie van SHV. Ik dank het IIA voor de prettige samenwerking tijdens het uitvoeren van de toetsing.”

Op de foto zijn auditmedewerkers van SHV en de drie groepen te zien. De CEO en Senior Vice President Finance van SHV Holdings Jeroen Drost en Kees Dekker staan ook op de foto, evenals het gehele IIA-team Guus van Gameren, Heiko van der Wijk en Ed Curfs.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie