IPPF Evolutie | Concept nieuwe Standaarden

14-03-2023

Er komen belangrijke veranderingen aan in het International Professional Practices Framework (IPPF) van het IIA, inclusief de International Standards for the Professional Practice of Internal Auditing. In de afgelopen jaren heeft het IIA mensen uit de praktijk en geïnteresseerde partijen uitgenodigd om input te leveren en de voortgang te volgen terwijl de International Internal Audit Standards Board het professionele kader en de Standaarden heeft aangepast. Als onderdeel van dit proces nodigt het IIA het publiek uit om commentaar te leveren op het concept van de voorgestelde nieuwe Standaarden, gedurende een periode van 90 dagen die loopt vanaf 1 maart tot 30 mei. 

We moedigen u aan om de http://www.theiia.org/IPPFEvolution te bezoeken om te zien welke invloed de nieuwe Standaarden op u en de internal audit functie zullen hebben. We nodigen u uit om de voorgestelde nieuwe Standaarden te beoordelen en deel te nemen aan de survey om uw opmerkingen te delen. Deel deze informatie ook gerust met andere interne auditors en belanghebbenden.

Het bestuur van IIA Nederland zal als IIA instituut reageren. De Commissie Professional Practice zal deze reactie voorbereiden. Deze reactie zal medio mei worden geplaatst op de website van IIA Nederland, zodat u hier kennis van kan nemen en indien gewenst nog aanvullend kan reageren. 

Klik hier om meer te lezen over IPPF Evolution. 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie