12-05-2016
12-05-2016

Congres: Afsluitende show op dag 1

Jan Reinder neemt u tijdens zijn interactieve presentatie mee in een wereld waar alles mogelijk is.

In een dynamische presentatie passeren actuele thema’s de revue. Wie heeft er momenteel niet te maken met: keuzes maken, ontwikkelen en veranderingsprocessen? Terwijl Jan spreekt over 'van ideeën naar werkelijkheid', 'oude patronen loslaten’ en ‘openstaan voor nieuwe uitdagingen', creëert hij een onvergetelijke show vol magie. Het publiek wordt interactief betrokken bij de show. U ziet zelf hoe u ‘out of the box’ kunt denken en vanuit een magische invalshoek oplossingen kunt vinden.

Jan Reinder gaat u meenemen in een wereld waar alles mogelijk is en leert hij u hoe u uw prestaties kan verhogen door iets heel simpels te veranderen, namelijk uw denken.

Al meer dan 15 jaar weet Jan Reinder de werkende mens te inspireren en motiveren. Met zijn Magic Shows toert hij over de hele wereld. Zo stond hij onder andere in Las Vegas ‘Worlds Greatest Magic Show’, ‘The Magic Castle’ in Hollywood en trad hij op voor Prins Albert van Monaco en koningin Máxima. Hij deelden het podium met grote sterren als Chris Rock en Jay Leno. Ook is hij te zien met zijn eigen TV show op FOX.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie