22-01-2015
22-01-2015

Congres Mind the Gap

CAE’s op het IIA Congres
Wij zijn verheugd te melden dat de volgende hoofden internal audit hebben toegezegd acte de présence te willen geven bij het IIA Congres op 18 en 19 juni in Zeist:

  • Anouk Bastiaens RA – CAE Nationale Nederlanden: Hoe productinnovatie de impact van Internal Audit in de Board room kan vergroten
  • Ing. Carlo Bavius RE RO CRMA CRISC – CAE bij Eneco: Connecting the dots
  • John Bendermacher RA CIA – CAE bij ABN Amro: Solution Management
  • Joop Brakenhoff RA RO – Executive Director Global Audit bij Heineken International: How to direct a globally decentralized audit function?
  • Marjo van Ool RA – CAE bij AkzoNobel: Effectief auditen in verschillende culturen 
  • Anneke van Zanen RA – Algemeen Directeur Audit Dienst Rijk: Effectief manoevreren in het politieke speelveld

 
Bekijk hier het volledige programma op de IIA congreswebsite.

Praktische info congres:
Vroegboekkorting:
Tot en met 31 maart kan je gebruikmaken van een vroegboekkorting van € 200,-. Dit betekent dat je slechts € 895 betaalt voor ons tweedaagse congres.
Dit is exclusief hotelovernachting. Wil je overnachten op de congreslocatie, neem dan tijdig contact op met Hotel Figi. Deelnemers van het IIA Congres kunnen voor een speciale prijs van € 120,- inclusief ontbijt een kamer reserveren bij Hotel Figi, o.v.v. reserveringsblok 2765960. Het aantal kamers is beperkt, er zijn tevens extra hotels beschikbaar in de nabije omgeving.

Groepskorting:
Vanaf 10 personen is het groepstarief van toepassing. De prijs per deelnemer is in dat geval € 795,-. Vanaf 20 personen bedraagt de congresprijs € 695 per deelnemer. Alle prijzen zijn btw vrijgesteld.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie