Congres: 'Nieuw toezicht is serious gaming'

30-10-2018

Op donderdag 29 november vindt het Behavioral Risk Congres 2018 plaats op Landgoed Groot Kievitsdal. Het thema is: "Nieuw toezicht is serious gaming. Het spel, de spelregels, de spelers en het speelveld in de boardroom." IIA Nederland voorzitter Jantien Heimel is één van de sprekers.

De uitdagingen die de continu veranderende wet- en regelgeving met zich meebrengen, zijn voor iedereen die in en rond bestuurskamers functioneert merkbaar. Bestuurders, commissarissen en directies, internal auditors, risk en compliance officers, accountants, advocaten en externe toezichthouders zien dat het spel in de boardroom verandert en er grote verschuivingen in vereiste kennis en competenties noodzakelijk zijn. Het spel is gecompliceerd en de belangen zijn groot. Waar liggen de knelpunten? Wat zou er nu moeten veranderen en beter kunnen om duurzaam meerwaarde te creëren?

Op deze dag ontmoet een divers gezelschap vanuit verschillende sectoren en branches elkaar. Het programma dat op 14.00 uur begint, wordt in de avond afgesloten met een networkingdiner, met het Professorendebat tussen Hans Strikwerda en Leen Paape met als thema “Nieuw Denken over Governance”.

Voorafgaande aan het Behavioral Risk Congres wordt in de Jachtzaal van het Landgoed Groot Kievitsdal een Lunchcauserie voor commissarissen en toezichthouders georganiseerd, met als thema Diversiteitsdynamiek.

Leden van IIA Nederland krijgen zowel op de lunchcauserie als op het congres 50 euro korting op de toegangsprijs van respectievelijk €145,- en €345,-. Mail naar communicatie@iia.nl om de kortingscode te ontvangen.

Aanmelden Congres inclusief Networkingdiner

Aanmelden Lunchcauserie

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie