Coronavirus en de IAF

19-03-2020

Nederland is ontregeld door het Coronavirus. Zoals iedere organisatie en afdeling, staat ook de IAF voor een uitdaging. Hoe ga je als IAF hiermee om en wat betekent dit voor je riskmanagement? Per sector en organisatie zal de aanpak verschillen. Wat wél overeenkomt is dat iedereen zal moeten afstemmen op de specifieke situatie, zodanig dat je je rol als internal auditor kunt blijven vervullen zonder dat het de business hindert. Diverse vakgenoten zetten hun visie, kennis en ideeën hierover op papier. Hieronder het overzicht. 

20 maart: Startpagina Corona - IIA Nederland

We verzamelen alle publicaties rondom het coronavirus. Je vindt er blogs en nieuwsberichten met tips & trics op deze startpagina. We plaatsen te volgen trainingen specifiek  over hoe als internal auditor met corona binnen je organisatie om te gaan. En we verzamelen hier de mededelingen vanuit het IIA over geplande events en trainingen. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie