De Commissie Young Professionals stelt zich graag aan jullie voor

02-05-2022

In 2021 hebben een aantal Commissie Young Professional-leden afscheid genomen. Gelukkig hebben ook een aantal enthousiaste nieuwe commissieleden zich aangemeld voor de commissie. Graag stellen we alle leden van de commissie aan jullie voor. Houd de LinkedIn-pagina van de Young Professionals en onze website in de gaten voor alle leuke events- en trainingen die zij organiseren. 

Mijn naam is Fanny Kunneman, ik werk als Senior Auditor voor Pro Persona, een grote GGZ-instelling in het oosten van het land. Ik heb me gespecialiseerd in onderzoeken naar cultuur & gedrag, governance, besluitvorming en leiderschap. Daarnaast werk ik als innovatietrainer om organisaties te verleiden hun vraagstukken vanuit een ander perspectief aan te vliegen. Sinds het najaar van 2019 ben ik IIA YP commissielid om te kunnen leren van ervaringen van niet-collega's in het vakgebied en om leuke evenementen te organiseren die inspireren en de breedte van audit laten zien. Daarnaast is het gewoon gezellig om met vakgenoten in een commissie te zitten! Tot op één van onze events :)

Ik ben Debieka Jagesar en werk als Senior IT auditor bij de interne auditdienst van Rijksdienst voor ondernemend Nederland (RVO). RVO valt onder de Ministerie van economische zaken. RVO werkt samen met verschillende partners om de positie van ondernemers te versterken. En maken Nederland economisch sterker en duurzamer. Dit wordt gedaan in opdracht van diverse ministeries, provincies, gemeenten en de Europese Unie. Ik ben nu sinds april 2020 commissielid van de IIA YP, ik heb al een aantal leuke evenementen mogen organiseren. Ik wil als YP commissielid een bijdrage leveren aan de verbinding tussen jongen auditors. Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het auditvakgebied. Hoop dat ik jullie allemaal komend jaar vaak mag zien op de IIA YP evenementen! Tot dan.

Ik ben Ara, 28 jaar en werk als Senior consultant Governance, Risk & Compliance Services (GRCS) bij KPMG. Leuk dat ik onderdeel mag zijn van de commissie IIA YP. In mijn carrière heb ik veel ervaring met het organiseren van evenementen en het verbinden van young professionals om onder andere kennis met elkaar te delen. Ik kijk er naar uit om voor jullie interessante en leerzame evenementen te organiseren. Hoop dat ik jullie allemaal komend jaar vaak mag zien op de IIA YP evenementen! Tot dan.

Mijn naam is Isabel van Maaren en ik werk als senior consultant bij het Governance, Risk, Compliance & Sustainability (GRCS) team van Mazars. Binnen mijn team richt ik me op internal audit en risicomanagement in de financiële en commerciële sector. Nadat ik in mei 2021 mijn RO-studie aan de UvA heb afgerond ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging naast werk. Daarom heb ik me bij de IIA YPs aangemeld en ben ik sinds oktober 2021 commissielid geworden. Ik vind het leuk om samen met een groep jonge vakgenoten evenementen te organiseren en te leren van hun ervaringen in ons vakgebied. Hopelijk tot snel op een van onze events! 

Ik ben Roosmarijn Petter en werk voor Group Audit van LeasePlan Corporation. LeasePlan valt sinds 2021 onder toezicht van de Europese Centrale Bank en heeft een stevige klimaatambitie. Naast mijn werk volg ik de opleiding tot RO aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Sinds augustus 2021 ben ik onderdeel van de YP commissie en door het organiseren van onze events hoop ik bij te dragen aan verbinding en ontwikkeling van Young Professionals. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel! 

Hoi! Mijn naam is Arti en ik werk als Sr. Auditor bij LeasePlan. Als nieuw lid van de IIA Young Professionals Commissie kijk ik er erg naar uit om samen interessante, leerzame en vooral leuke evenementen te organiseren. Ik heb een achtergrond in Risk- en Change Management en heb vrij recent de RO-opleiding afgerond aan de UvA. Hoop elkaar snel tijdens het volgende event te ontmoeten! 

Hoi allemaal. Ik ben Kyra Spapens en werk als auditor bij Aegon met de specifieke focus op de audits binnen Knab. Banken zijn, net als andere financiële instellingen, gehouden om te voldoen aan wet- en regelgeving. Hier ligt vaak ook een verplichting voor de interne en/of externe auditor. Sinds augustus 2021 ben ik onderdeel van de IIA YP commissie. Ik kijk er naar uit om meerdere YP’s te ontmoeten binnen het vakgebied. Het kan eindelijk weer in real life! Hopelijk tot snel op een event.  

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie