Certificaat Kwaliteitstoetsing voor DLL

28-09-2017

Maandag 19 september overhandigde Hans Nieuwlands van IIA Nederland het resultaat van de IIA kwaliteitstoetsing aan Maarten Viskaal, hoofd internal audit van DLL. De overhandiging vond plaats tijdens de jaarlijkse DLL Internal Audit workshop, waar Hans Nieuwlands ook een presentatie gaf over het auditen van cultuur. De kwaliteitstoetsing vond plaats in maart en is uitgevoerd door Guus van Gameren, Arie Pronk en Marieke van Maarseveen.

Viskaal: “Als onderdeel van de Rabobank en met een eigen banklicentie is het van belang dat DLL voldoet aan de internationale professionele standaarden van de IIA. We zijn natuurlijk content met de positieve uitkomst van de toetsing. We hebben de samenwerking met de IIA als prettig ervaren. De aanbevelingen helpen ons om de kwaliteit van ons werk continu te verbeteren.”

DLL is een volle dochteronderneming van de Rabobank en gespecialiseerd in vendor finance. DLL werkt samen met fabrikanten, dealers en distributeurs in meer dan 30 landen. Meer informatie is te vinden op de website: www.dllgroup.com.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie