Download de Eventskalender 2017

30-03-2017

Naast de online IIA Academy kalender publiceert het IIA sinds vorig jaar ook een gedrukte Eventskalender. Met deze kalender op je bureau zie je in één oogopslag welke dag het is en word je bovendien geinspireerd. Niet alleen om een interessante training te volgen, maar ook door innovatieve ideeen die elke maand gedeeld worden.

Waar de Eventskalender 2016 inspirerende ideeen gaf op het gebied van biomimicry (innovaties in de natuur), doet de Eventskalender 2017 dit door te kijken door de ogen van een kind.

"Kinderen staan bekend als de beste open-vragenstellers. Met een grenzeloze nieuwsgierigheid kijken ze met een open blik de wereld in. Hun mening vormen ze op basis van wat ze zien. Zonder oordeel. Puur.
Als internal auditor heb je een bepaald referentiekader. Je bent gevormd door kennis en ervaring. Je hebt een robuust denk- en werkpatroon en dit is soms moeilijk te veranderen.
Met deze kalender willen we laten zien hoe kinderen tegen vraagstukken aankijken en hoe jij dit ook kunt doen. Blijf altijd nieuwsgierig, net als een kind."

Download de Eventskalender 2017

De gedrukte eventskalender kun je ook bij ons aanvragen zolang de voorraad strekt. Stuur hiervoor een mail met je postadres naar iia@iia.nl ovv Aanvraag eventskalender.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie