E-Learnings, podcasts Continuïteit

15-06-2021

Bij IIA Nederland kun je op een leuke, innovatieve en leerzame manier leren over continuïteit. Samen met onze partner Ferocia hebben we 4 e-learnings ontwikkeld over het door NBA verplichte onderwerp Continuïteit, met als onderwerpen Business Continuity Management (BCM), Cultuur, Innovatie, Wendbaarheid. Het programma bestaat uit podcast, video’s, artikelen en een examen met 12 vragen.

Als we iets van de Covid-19 crisis hebben geleerd, dan is het dat continuïteit een onderwerp van belang is. Dit geldt niet alleen voor het management van organisaties, maar ook voor de internal auditor en de accountant. Immers, zij worden geacht iets te vinden van onder meer de wijze waarop de continuïteit door de organisatie wordt gewaarborgd en de verantwoording die hierover door het bestuur wordt afgelegd.

De NBA heeft het onderwerp continuïteit in 2021 voor alle accountants (met uitzondering van de overheidsaccountants) als verplicht onderwerp vastgesteld. Je dient in 2021 dus 4 uur aan dit onderwerp te besteden. IIA Nederland biedt je de mogelijkheid om dit op een leuke, innovatieve en leerzame manier te doen.

Bekijk alle modules:
Continuïteit: BCM
Continuïteit: Cultuur
Continuïteit: Innovatie
Continuïteit: Wendbaarheid

Prijs
Leden € 100,- / Niet-leden € 150,- per module

PE Punten per module
2

Doelgroep
internal auditors, interne accountants, accountants in business

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie