eCongres: never waste a good conference

18-05-2020

IIA Nederland houdt 12 juni van 14.00 tot 16.30 haar allereerste ’feel good' eCongres met Jort Kelder, Ben Tiggelaar en Jocelyn Rebbens. De beroepsvereniging moest in verband met de corona-maatregelen helaas haar 2-daagse congres afzeggen. In korte tijd wist IIA Nederland om te schakelen naar een verkorte online versie van het event.

Het jaarlijkse IIA congres is het hoogtepunt van het jaar waar zo’n 700 leden in twee dagen tijd naast het welkome netwerken vooral enorm veel nieuwe kennis opdoen. Ook dit jaar stonden er topsprekers op het programma. “We wilden ons congres en de goede programmering niet zomaar verloren laten gaan”, licht eventmanager Annemiek van Raalten toe. “Vandaar ook de naam ‘Never waste a good conference’, hetgeen eveneens met een knipoog verwijst naar de coronacrisis.

Sprekers eCongres

Jort Kelder is de presentator tijdens het eCongres en Ben Tiggelaar zorgt voor een positieve afsluiting. “Het thema Passie & Purpose van ons congres blijft ook nu van toepassing; juist nu”, beaamt Annemiek. Tijdens het eCongres wil IIA Nederland handvatten geven om vanuit huis met passie het auditvak te blijven uitoefenen. Psycholoog Jocelyn Rebbens gaat in op aanpassingsvermogen en een positieve mindset. Bestuursleden en partners van IIA Nederland delen hun ervaringen gedurende de intelligente lockdown en gaan in op kansen die zij hebben gezien en benut.

SVRO Scriptie Award

Ieder jaar tijdens het IIA Congres wordt de SVRO Scriptie Award uitgereikt aan een RO-student. Er zijn dit jaar vier studenten genomineerd: John Klappe, Silvio Lambert Mendez, Zita Kemper en Mark Glazener. Voor het eerst in de historie zal de winnende student online bekend wordt gemaakt.  

Thuis, maar mét elkaar

Het IIA Congres is iets waar de leden elk jaar naar uitkijken. “Die beleving op locatie willen we nu online creëren. Naast bondige sessies met goede sprekers, krijgt daarom iedere deelnemer een koffie- en borrelpakket om het netwerken thuis, maar mét elkaar zo gezellig mogelijk te maken.” Annemiek ziet dit eerste eCongres als een pilot. “Als dit succesvol blijkt, en gezien de hoeveelheid inschrijvingen is dit nu al het geval, willen we hier zeker een vervolg aan geven om zo alsnog het programma van het oorspronkelijke congres uit te kunnen  voeren.

 

Join our feel good session!

Met Jort Kelder, Ben Tiggelaar en Jocelyn Rebbens

      

  • Vrijdag 12 juni van 14.00 tot 16.30 met aansluitend een verzorgde online borrel
  • Pauze van 15.00-15.30 met netwerkmogelijkheden via de chat
  • Uitreiking SVRO Scriptieprijs

Hoe veranderen we van vulnerability naar opportunity? Wat zijn de kansen voor internal audit? Hoe is het leven na de crisis? Wat doet de lockdown met ons? Hoe komt juist nu de passie en purpose van ons mooie vak tot uiting?

Meld je nu aan voor dit allereerste IIA eCongres en ontvang een leuk verrassingspakket thuis.

 

Gerelateerd nieuws

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie