Eerste genomineerden Scriptie Award 2019 bekend

16-05-2019

Er worden jaarlijks enkele studenten genomineerd voor de Internal Audit Scriptie Award van IIA Nederland. Deze award nomineert relevante en originele scripties die bijdragen aan praktisch toepasbare innovaties.

De genomineerden worden voorgedragen door de post-master opleiding Internal Auditing en Advisory van de Erasmus Universiteit Rotterdam en het Executive Internal Audit Programme van de Universiteit van Amsterdam.

De genomineerden van de UvA zijn inmiddels bekend!

  • Judith Blokzijl: Audits uitvoeren op een agile-werkwijze; Een onderzoek naar het verrijken van bestaande auditmethodologie met werkwijzen uit methoden gebaseerd op agile
  • Liane van Eerde: Internal audit & de bevestigingsbias; Een theoretisch en experimenteel onderzoek naar de invloed van de bevestigingsbias in het oordeelsvormingsproces

De SVRO van IIA Nederland heeft met de Internal Audit Scriptie Award tot doel de ontwikkeling van het vakgebied van internal auditing te stimuleren onder de deelnemers van de post-master opleidingen in Nederland. Scriptanten die met hun relevante en originele scripties bijdragen aan praktisch toepasbare innovaties met een wetenschappelijk kwalitatieve basis, kunnen voor een nominatie in aanmerking komen.

De genomineerde scripties van de Internal Audit Scriptie Award worden beoordeeld door een deskundige jury, die de scripties beoordeelt op relevantie voor het vakgebied, innovativiteit, praktische toepasbaarheid, originaliteit en wetenschappelijke kwaliteit.

De winnaar wordt tijdens het IIA Congres 2019 bekendgemaakt, op de eerste congresdag op donderdag 13 juni tussen 16:00 en 17:00 uur.

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie