Eerste helft van de RO Masterclass alweer voorbij

15-02-2021

De traditionele, tweedaagse RO Masterclass uit najaar 2020 werd omgezet naar een vierdaags event in digitale vorm. De eerste twee ochtenden zitten erop!

Dagvoorzitter Jim Jansen gaf de aftrap op 11 februari 2021. Op deze dag deelden Pieter Hasekamp, directeur van het Centraal Planbureau, Wim Bartels, partner Sustainability voor KPMG en Peter Ros, auteur van Warorde hun Stip op de Horizon met de 100 deelnemers. Stand-up filosoof Martijn Aslander gaf op vrijdag 12 februari 2021 een inspirerende les in digitale fitheid. 

Het was zeer leerzaam en het is nog niet voorbij!

Donderdagochtend 18 februari geeft Leen Zevenbergen een masterclass gebaseerd op zijn boek Once upon a future. Leen beschijft zichzelf als Technologie-ondernemer, duurzaamheidsleider, TEDx-spreker, schrijver van bestsellers en de eerste Artificial Intelligence-ondernemer in Nederland.

Loubna Zarrou sluit op vrijdag 19 februari af met een interactieve sessie over het vinden van werkgeluk. Zij heeft haar eigen adviesbureau SpottingPotential en is gespecialiseerd in appreciative inquiry, strength-based management en werkgeluk. Zij maakt hierbij onder andere gebruik van positieve psychologie.

En dat is nog niet alles, want er volgt dit jaar natuurlijk nog een RO Masterclass, in het najaar. Deze staat gepland op dinsdag 30 november en woensdag 1 december 2021. Wij hopen elkaar dan weer persoonlijk te kunnen ontmoeten in theater Gooiland.


Pieter Hasekamp


Wim Bartels


Peter Ros


Martijn Aslander

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie