Enquête Samenwerking Second-Line-of-Defense en de Interne Auditfunctie

05-03-2020

Wim Leenders, senior Operational Auditor bij Tata Steel Europe, doet vanuit zijn studie Executive MSc of Internal Auditing opleiding aan de Universiteit van Amsterdam onderzoek naar hoe stafafdelingen en de interne auditfunctie beter kunnen samenwerken en wat het effect hiervan is op de effectiviteit van de interne auditfunctie.

Het theoretisch onderzoek resulteerde in een volwassenheidsmodel voor samenwerking dat specifiek is voor de praktijk van auditors. Dit model kan handvatten geven voor de verbetering van de samenwerking tussen de tweede-lijns assurance providers en de interne auditfunctie. Het doel van deze enquête is om het volwassenheidmodel voor deze samenwerking te valideren en daarvoor is de bijdrage van leden zeer gewenst.

De vragenlijst (klik op link)  bevat ongeveer 50 multiple choice vragen en het zal ongeveer 20 minuten duren om in te vullen. De antwoorden zullen vertrouwelijk, geanonimiseerd en geaggregeerd worden verwerkt .

De sluitingsdatum voor de enquête is woensdag 18 maart.

Onder de deelnemers zullen vier Bol.com bonnen ter waarde van 25 euro verloot worden en de uitkomsten & resultaten zullen medio mei per e-mail beschikbaar gesteld worden.

 
Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie