Feestelijke start RO-alumni netwerk

14-01-2020

Het RO-alumni netwerk is een feit: Erasmus Universiteit Rotterdam en en de Universiteit van Amsterdam gaan samenwerken. Dit wordt gevierd op donderdag 30 januari in het restaurant ‘Erasmus Paviljoen’, Burgemeester Oudlaan 350, 3062 PA Rotterdam. Vanaf 16.30 is de inloop en om 17.00 uur het welkom. 

Om 17.10 uur geeft Michel Vlak antwoord op de vraag: ‘2020, wat breng je mee voor de interne auditor?’ Aansluitend is er een pubquiz. De pubquiz staat deels in het teken van interne audit gerelateerde vragen, maar er komen ook zeker genoeg roddel-, voetbal- en algemene kennisvragen voorbij. Inschrijven kan als team/koppel (maximaal 5 personen) of alleen; in dat geval word je in een team geplaatst. 

Het bestuur van deze nieuwe samenwerking is op zoek naar een nieuwe naam en daarvoor ontvangen we graag jullie input. Dit is tevens de prijsvraag van de avond! Heb je zin om mee te denken, het ontstaan van deze nieuwe samenwerking te vieren en doe je mee aan de pubquiz? Stuur dan een e-mail (incl. de nieuwe naam voor ons netwerk en de namen van je teamgenoten voor de pubquiz) naar vrub.svetlana@gmail.com

Gerelateerd nieuws

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie