Forvis Mazars: nieuw wereldwijd netwerk van $5 miljard

12-06-2024

3 juni 2024 – Twee toonaangevende financiële dienstverleners, Mazars, een internationale partnership die actief is in meer dan 100 landen, en FORVIS, een gerenommeerd accountantskantoor in de Verenigde Staten, kondigen vandaag de officiële lancering aan van hun nieuwe wereldwijde netwerk, Forvis Mazars.

Grootste nieuwkomer op wereldranglijst in decennia 
Aankondiging van het nieuwe management


Forvis Mazars, een top-10 wereldwijd netwerk*, is de grootste nieuwkomer op de wereldranglijst in decennia. Als ‘two-firm’ netwerk is Forvis Mazars uniek in de markt en biedt het de flexibiliteit, schaalgrootte en bereik om klanten wereldwijd van dienst te zijn. Deze stap biedt meer keuze in de markt en dient het publieke belang.

Het management van het ‘two-firm’ netwerk 
Het netwerk bestaat uit twee leden: Forvis Mazars, LLP in de Verenigde Staten en Forvis Mazars Group SC, een internationale geïntegreerde partnership die actief is in meer dan 100 landen. Als organisatiestructuur voor het netwerk is een Global Network Board benoemd, die verantwoordelijk is voor een naadloze samenwerking en de wereldwijde dienstverlening aan klanten. 

Global Network Board:

  • Hervé Hélias wordt de eerste voorzitter van de Global Network Board. Hélias zal ook zijn huidige mandaat als voorzitter van de Group Executive Board van Forvis Mazars Group, SC (voorheen Mazars Group) blijven uitoefenen. Matt Snow, voorzitter van Forvis Mazars, LLP (voorheen FORVIS, LLP) wordt vicevoorzitter van de Global Network Board. 
  • In de Verenigde Staten blijft Tom Watson aan als CEO van Forvis Mazars, LLP (voorheen FORVIS, LLP) en ook hij zal zitting nemen in de Network Board. Vanuit Forvis Mazars, LLP zullen verder Rob Pruitt, Fran Randall en Tim York zitting nemen in de Global Network Board. 
  • David Chaudat, Pascal Jauffret, Véronique Ryckaert en Phil Verity zullen vanuit Forvis Mazars Group zitting nemen in de Global Network Board.

Hélias licht toe: “Dit is een memorabele en fantastische tijd voor onze klanten, onze organisatie en onze mensen. Mazars en Forvis werken al meer dan 20 jaar samen en streven ernaar om een optimale klantbeleving te bieden. Onze internationale positie in de markt, onder één merknaam, stelt ons in staat om organisaties van elke omvang optimaal van dienst te zijn. Klanten krijgen wereldwijd consistente, hoogwaardige, uitgebreide diensten. Daarbij blijven wij flexibel om in te spelen op hun specifieke behoeften. Ik ben er bijzonder trots op dat ik de eerste voorzitter mag zijn van de Global Network Board. Ik heb er alle vertrouwen in dat de twee organisaties onze mensen blijven stimuleren om de lat hoog te blijven leggen op als het gaat om het ondersteunen van onze klanten en daarbij de kansen volledig te benutten als het gaat om sector expertise en lokale marktkennis.

Forvis Mazars is sterk betrokken bij haar klanten, wij luisteren, anticiperen op hun uitdagingen en bieden een ‘unmatched client experience’ in onze dienstverlening, aldus Watson. “Dit nieuwe netwerk zal snel nieuwe kansen en mogelijkheden bieden voor onze klanten en onze mensen. Beiden kunnen erop vertrouwen dat wij besluiten nemen die gericht zijn op hun succes op de lange termijn.”

*Bron: IAB World Network rankings 2023. 
Gebaseerd op ‘2023 revenues of Mazars €2.8bn ($3bn) and FORVIS €1.6bn ($1.7bn)

Over Forvis Mazars 
Forvis Mazars is een toonaangevend wereldwijd netwerk dat onder één merknaam opereert met twee leden: Forvis Mazars, LLP in de Verenigde Staten en Forvis Mazars Group SC, een internationale geïntegreerde partnership die actief is in meer dan 100 landen. Beide leden zijn sterk betrokken bij hun klanten, leveren een 'unmatched client experience' en bieden wereldwijd diensten aan op het gebied van audit, tax en advisory. 

Forvis Mazars is de merknaam voor het Forvis Mazars Global netwerk (Forvis Mazars Global Limited) en haar twee onafhankelijke leden: Forvis Mazars, LLP in de Verenigde Staten en Forvis Mazars Group SC. Forvis Mazars Global Limited is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in het Verenigd Koninkrijk en levert geen diensten aan klanten. ,

Bezoek forvismazars.com/global voor meer informatie. 

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 105F
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie