Fraude Film Festival 2016

11-08-2016

Tijdens het Fraude Film Festival op 13 en 14 oktober 2016, in EYE Amsterdam, worden negen thema’s rondom fraude nader belicht. Bij ieder thema wordt een film of documentaire vertoond die aansluit bij dit onderwerp. Inmiddels zijn de eerste films van dit jaar bekend.

'Chancers - The Great Gangster Film Fraud' vertelt het waargebeurde verhaal van een belastingfraude rondom een Britse gangster film.

De documentaire ‘It’s a bet: Sports & Gambling?’ neemt je mee in de geheime wereld van sport, online wedden en gokken.

In ‘The Price We Pay’ wordt onthuld hoe grote multinationals zoals Google en Amazon vandaag de dag belasting ontwijken en biljoenen aan winst wegsluizen naar ‘offshore’ belastingparadijzen.

Op donderdag 13 oktober is het evenement uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Op vrijdag 14 oktober is iedereen van harte welkom. Het festivalprogramma is opgedeeld in verschillende segmenten, waardoor u uw eigen programma samen kunt stellen. Het is daardoor ook mogelijk om slechts een deel van het programma bij te wonen, tegen een lagere prijs.

Bekijk het Fraude Film Festival Programma

Terug naar het nieuwsoverzicht

IIA Nederland

088-0037100
iia@iia.nl
Burgemeester Stramanweg 102A
1101 AA Amsterdam
Contact opnemen

Audit Magazine

Audit Magazine

Lidmaatschap

IIA is dé toonaangevende beroepsorganisatie voor internal auditors. Een lidmaatschap laat u delen in de collectieve kennis van alle vakgenoten in de wereld.
Meer informatie